Het bedrijf De Graaf Software Engineering

Idee De Graaf Software Engineering is op 1 januari 2007 opgericht door Sjaak de Graaf. Het bedrijf is ontstaan vanuit het idee om zelf internet sites voor consumenten en bedrijven te ontwikkelen en te exploiteren. Bij deze nieuwe websites zal gebruik gemaakt worden van WEB 2.0 ideeŽn zoals wikis, weblogs, communities en social networking. Ook gebruikersvriendelijke en interactieve user interfaces gebaseerd op AJAX technologie zijn hierin een belangrijk onderdeel. De plannen bevinden zich nog in het beginstadium, waarbij eerst de haalbaarheid verder wordt onderzocht.

De activiteiten

Mijn activiteiten vanuit het bedrijf De Graaf Software Engineering zijn enerzijds gericht op het ontwikkelen en exploiteren van websites die gebaseerd zijn op WEB 2.0 ideeŽn. Anderzijds zal ik vanuit mijn ruime ervaring op het gebied van software ontwikkeling voor internet, intranet en mobiele toepassingen via freelance werkzaamheden mijn diensten beschikbaar stellen aan andere bedrijven. Kwaliteit is bij de door mij geleverde diensten een belangrijk uitgangspunt.

Mijn freelance werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op architectuur, design en performance optimalisatie van Java applicaties. In mijn profiel is meer informatie te vinden met betrekking tot mijn loopbaan en mijn ervaring. Een compleet overzicht van mijn loopbaan is beschikbaar in mijn curriculum vitae.